Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:

Lejlighed til leje, København K, Amaliegade

Amaliegade, 1000-1499 København K
  • Lejlighed til leje
  • 180 m2
  • 30.000 kr. per måned
Lejlighed til leje, København K, Amaliegade
Amaliegade, 1000-1499 København K
  • Lejlighed til leje
  • 180 m2
  • 30.000 kr. per måned
Giv mig al info nu
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Lejlighed til leje, København K, Amaliegade

Fakta

  • 1203279
  • Lejlighed
  • 180 m2
  • 4
  • 999 måneder
  • 30.000 kr.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Lejlighed til leje i 1256 København K

Lejligheden er yderst attraktivt beliggende i en detaljerig og historisk ejendom på hjørnet af Esplanaden og Amaliegade i København K. Lejligheden er netop blevet gennemgribende renoveret og står i flot og moderne stand, med et væld af originale smukke detaljer. Der er en flot udsigt fra lejligheden til Churchill Parken samt vandet ved Toldboden. En absolut særlig mulighed på lejemarkedet. Udlejes som tidsubegrænset lejemål.

Man ankommer i ejendommens imponerende indgangsparti med flotte detaljer, hvorfra der er videre adgang til den egentlige opgang. Trapperne i opgangen er tæppebelagte og ligeledes her er mange flotte detaljer i form af detaljerigt træværk på lofter og døre.
Lejligheden er beliggende på 2. salen, hvor du ankommer i en stor og åben entre med indbyggede skabe. Her er god plads til at modtage gæster - og generelt mange indretningsmuligheder. Herfra er videre adgang til et stort stuerum med udsigt til trækronerne i 'Churchill Parken'. Stuerummet er udført med flot sildebensparket og er centralt beliggende i lejligheden. Der ligger yderligere to stuerum ensuite i forlængelse af spisestuen. Her er flere indretningsmuligheder, hvor ét af stuerummene med fordel kan konverteres til soveværelse. Det sidste stuerum er stort og er beliggende på hjørnet af ejendommen, med et unikt udsyn ad de mange vinduesparter. Her er kig til vandet ved Toldboden samt vinduer mod Churchill Parken og et skønt naturligt lysindfald.

Lejlighedens køkken og badeværelse er helt nyopførte og fremstår i flot og moderne stand. I køkkenet er der et stort vinduesparti mod parken samt plads til at møblere en mindre spiseplads. Fra køkkenet er udgang til bagtrappen, hvorfra der er gennemgang til det gamle 'pigeværelse', som med fordel kan indrettes som hjemmekontor eller gæsteværelse.
Badeværelset er beliggende ved siden af køkkenet og er udført med en separat bruseniche. Yderligere forefindes et depotrum i lejligheden.

Lejligheden er blevet gennemgribende renoveret med respekt for de originale detaljer i samarbejde med 'Slots- og Kulturstyrelsen'. En absolut særegen mulighed på lejemarkedet.

Lejligheden kan lejes på en tidsubegrænset lejekontrakt. Udlejes ikke som delebolig. Forbrugsudgifter er ikke inklusiv i huslejen.

Information og data

Denne bolig til leje ligger på Amaliegade i København K. København K har postnummeret 1256, og ligger i kommunen København, som ligger i København. Boligen er i alt 180 m2 fordelt på 4 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Lejeperioden er 999 måneder. Huslejen for lejeboligen er 30.000 kr. per måned.

Dette er et søgeresultat. Klik dig videre til det eksterne website for at få mere info om boligen.