Find-lejebolig.dk

Find boliger til leje.

Lejlighed til leje i København SV

Modelfoto

Lejlighed til leje i 2450 København SV

Velkommen til Køhlers Have!
Denne dejlige 4 vær lejlighed ligger i stueplan i dette flotte, nye og markante byggeri med en god placering i Københavns Sydhavn – et område i rivende udvikling.

Ejendommen består af 3 karréer med lejligheder i alle størrelser fra 1-5 vær – så her er en bolig for alle, uanset hvor i livet man måtte befinde sig. Ejendommens facade har masser af spil i de smukke håndstrøgne mursten med flotte detaljer overalt og hyggelige grønne gårdrum.
Desuden findes p-kælder, cykelparkering, depotrum, store fælles tagterrasser, orangeri på taget, fællesrum med køkken og meget mere.
I løbet af foråret etableres gangbroer mellem alle 3 tagterrasser, så fællesarealerne øverst oppe kan udnyttes optimalt og hyggelige fællesskaber kan opstå karréerne imellem.
Boligerne er lyse med en god planløsning og indrettet med skønt parketgulv i egetræ og gulvvarme. Køkkenet er super flot og klassisk fra Invita og med alt i hårde hvidevarer.
Badeværelset er beklædt med store fliser på både gulv og i bruseniche. Her er dejlig gulvvarme, vaskesølje og opbevaring under vasken.

Denne lejlighed indeholder:
- Entré med skab
- Stor stue og køkken i ét rum og udgang via en lille fin trappe ned til terræn
- Dejligt badevær. med vaskesøjle
- Soveværelser med walk-in
- 2 mindre vær. med skabe

Depotrum medfølger i kælderen og p-plads kan lejes i p-kælder under ejendommen for 750 kr/md.
Ét husdyr...