Find-lejebolig.dk

Find boliger til leje.

Hus til leje i Brønshøj

17 m2 hus i Brønshøj til leje

To værelser udlejes i Den Engelske Haveby

I forlængelse af Brønshøj Park, ligger 'Den Engelske Haveby', og her udlejes to ualmindelige dejlige værelser med udsigt over Egevangen og med brugsret til forhaven. Her er meget roligt.

Det ene værelse fungerer som te-køkken med mindre køleskab, mikrobølgeovn og el-kedel og spisebord, der følger alt til køkkenet som tallerkner, glas, kopper, bestik mv.
I andet værelse er en seng, sengebord klædeskab og sofa
Til værelset følger brugsret til bad og toilet.
Jeg tænker, at du er i arbejde og du har adgang til at få dit hovedmåltid der og derfor ikke behøver det helt store grej til at forberede et enkelt aftenmåltid.
Der er et offentligt vaskeri 700m. fra bopæl -som er rimelig i pris, pænt og rent.

Boligen ligger i et meget attraktivt og naturskønt område, med Brønshøj park, Utterslevmose og Degnemosen som nærmeste naboer, hvor der er rig mulighed for f.eks. at gå ture og at løbetræne.

Fra boligen er der 6 km til Rådhuspladsen. Bus 5 eller 5'eren går lige udenfor døren, som kører til Københavns centrale knudepunkter som Hovedbanegård og Københavns lufthavn.

Jeg har flere års erfaringer med at bo sammen med lejere af forskelligt køn og aldersgruppe. Det vigtigste værdier er at have situationsfornemmelse, respekt og tillid til hinanden, som jo naturligvis først opbygges over tid. Jeg har overvejende positive erfaringer med bo sammen med lejere, jeg nyder at være i samspil med mennesker, og alle lejere har være...