Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:

Hus til leje, Roskilde, Munksøgård (kun bytte)

Munksøgård, 4000 Roskilde
  • Hus til leje
  • 87 m2
Hus til leje, Roskilde, Munksøgård<span class="hglt"> (kun bytte)</span>
Munksøgård, 4000 Roskilde
  • Hus til leje
  • 87 m2
Giv mig al info nu
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Hus til leje, Roskilde, Munksøgård (kun bytte)

Fakta

  • 1194047
  • Hus
  • 87 m2
  • Ikke angivet
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Hus til leje i 4000 Roskilde

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Vigtig Information: Denne bolig udbydes af en privatperson, hvor du skal være ekstra opmærksom på en række forhold. Læs mere her.

Hus byttes, 4000, 87 kvm, husleje pr mdr kr. 11134, 3 vær., Munksøgård

Dejligt 3. værelses rækkehus i 2. etager, med egen forhave og sydvendt baghave, hvor der er sol hele dagen. I stueetagen er der stue og køkken ud i ét. På 1. sal er der ét stort rum, og et mindre rum, samt bad og toilet. Huset er bygget i bæredygtige materialer, som foruden at være miljøvenligt, også kan mærkes ved at der er et godt indeklima.

Huset ligger på Munksøgård i Trekroner (Roskilde), som er et af Danmarks første og mest veletablerede økosamfund. Huset ligger i én af Munksøgårds 5. bogrupper, hvor der er fællesspisning 3. gange om ugen, i fælleshuset. Fælleshuset kan gratis benyttes til fødselsdage, fester etc.
Munksøgård er en dejlig oase, ikke mindst for børnefamilier, hvor børnene render trygt rundt i det store bilfrie område, mellem husene og på vores store grønne arealer. Der bor mange små børn i bogruppen, og en del teenagere, og så selvfølgelig alle os voksne. Vi har heste, køer, geder, får, grise, høns mm. Og så har vi vores egen lille gårdbutik. Der er 1,4 km. til Fakta og Brugsen, og Trekroner Station, hvor man kan tage toget til København H. på 22. minutter. På Munksøgård har vi desuden 15 el-delebiler.
Der er 300 meter til børnehave og vuggestue, og der ligger to skoler indenfor 1. km.

Man skal være indstillet på at bo i bofællesskab. Det betyder f.eks. at skal deltage i fællesspisning og madlavning, deltage på arbejdsdage, samt andre praktiske gøremål på Munksøgård.

Billederne til annoncen, bærer præg af flytterod :-)

Du skal desuden regne med at skulle betale husleje forud.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Jeg ønsker at bytte til lejlighed i København

Information og data

Denne bolig til leje ligger på Munksøgård i Roskilde. Roskilde har postnummeret 4000, og ligger i kommunen Roskilde, som ligger i Storkøbenhavn. Boligen er i alt 87 m2. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Bemærk at boligen er en byttebolig, så du skal have en anden bolig at bytte med hvis du ønsker at leje denne bolig.

Dette er et søgeresultat. Klik dig videre til det eksterne website for at få mere info om boligen.