Find-lejebolig.dk

Find boliger til leje.

Lejlighed til leje i Hellerup

Modelfoto

Lejlighed til leje i 2900 Hellerup

Denne lejlighed på Strandparksvej i Hellerup byder på en lys og indbydende atmosfære samt moderne faciliteter. Ved indgangen mødes du af rummelig entre med god mulighed for opbevaring i de indbyggede skabe. Lys rummelig stue, køkken og spiseområde i et åbent layout, der skaber en følelse af rummelighed. Det moderne køkken er veludstyret og perfekt til madlavning og underholdning.

Fra stuen fører skydedøre ud til en stor privat terrasse, der tilbyder en oase af fred og ro, ideel til afslapning og udendørs spisning. Terrassen er ugeneret og giver mulighed for privatliv.

Soveværelset er stort og lyst med indbyggede skabe, hvilket giver god opbevaringsplads. Det moderne badeværelse er rummeligt og har lyse klinker, en stor bruseniche og en vaskemaskine, hvilket tilføjer bekvemmelighed til din daglige rutine.

Beliggende i Helleruphavn og Hellerup-området, nyder du godt af en førsteklasses beliggenhed tæt på vandet og samtidig med nem adgang til byens faciliteter. Hellerup er kendt for sine charmerende gader, eksklusive butikker og gode spisesteder, og Helleruphavnens marina tilføjer en ekstra dimension med sin smukke kyststrækning og maritime atmosfære.

Med privat parkering i gården er praktisk parkering ikke et problem, hvilket gør det nemt at komme til og fra din bolig med bil. Alt i alt tilbyder denne lejlighed en ideel kombination af komfort, bekvemmelighed og en fantastisk beliggenhed.

Lejes kun ud til Expats
Kan ...