Find-lejebolig.dk

Find boliger til leje.

Hus til leje i Klampenborg

Modelfoto

Hus til leje i 2930 Klampenborg

Nybygget villa på Klampenborgs højeste punkt med udsigt til Øresund og omringet af en blomstereng til have.
Villaen er nyopført med bæredygtighed i fokus med bl.a. solcelledreven varmepumpe og el-opladere. Alle materialer er nøje gennemtænkt og er af højeste kvalitet. Alt træværk indendørs er oregonpine, og møblerne er tegnet specifikt til huset.
Tanken med alle de fantastiske løsninger er at man skal bruge sin tid på at nyde boligen, og ikke på at vedligeholde indvendigt eller udvendigt.
Haven er et paradis af vildtvoksende blomster og med specialtegnede blomsterkasser på terrassen hvor man kan gro sine egne grøntsager hvis ønskes.
Med i lejemålet er der fast gartnerservice så lejer skal blot nyde de smukke omgivelser og ikke tænke på vedligeholdelse.

Boligen indeholder entré med åben adgang til det store køkkenalrum og stue. Fra stuen er der skydedøre ud til boligens træterrasse.
Soveværelse med walk-in dressing room og eget badeværelse med spa badekar og brus.
Gæstebadeværelse med brus og et større bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.
1. salen er ét stort rum med det smukkeste kig til Øresund fra det store østvendte vindues parti. Der er indbygget skydedøre i den del som nu anvendes til kontor, så der kan lukkes helt af. Rummet kan også bruges som værelse. I den anden ende af rummet er der vestvendt altan hvor aftensolen kan nydes.

I haven er der anlagt et luksus anneks der giver husets beboere mange anven...